mercoledì 25 aprile 2018

Motocultor cu remorca 4x4

BCS motocultor tractoras bertolini 4xdiesel de basculabil manual in stare perfecta de functionare oferim si transport la cerere. Utilaje agricole si industriale. Vand motocultor 4xdiesel Goldoni 20cp piston pornire la automat baterie noua cauciucuri noi.


Publica anunturi gratuite cu cereri si oferte de servicii si produse de vanzare. Ar și frezez cu motocultor profesional de cai grădini și teren doar in PARTA.

La carat pietris cu Pasquali 1CP cu remorca. Oferte campanie primavara, posibilitate plata in rate. E o versiune mai noua ca stiu ca am mai vazut si anul trecut un motocultor de al lor si am citit despre el, mi-am dat seama ca se spune a fi imbunatatit. Am o intrebare,un motocultor cu remorca tractionabila,sau cum se zice, 4x,necesita carnet de. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.


Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara. Este perfect pentru munca. Motocultivador Nibbi G 519.

Un motocultor se deosebeste fata de motosapa prin eficienta,. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Tractor motocultor pasquali9cu remorca 4x4. Nibbi 4xmotor disel piston, basculare manuala , pornire la sfoara si la cheie. Lipsesc laterale pt remorca , am cauciucuri noi de a pune pe.


Va oferim motocultor cu garantie si manual de utilizare la preturi accesibile. Cauta in catalog motocultoare sau motosape de diferite. Cumpara motocultor 4xonline pe eMAG. Profita acum de preturi avantajoase.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! In acest caz, puterea oferita este net superioara, aparatul fiind capabil sa tracteze si o remorca de mici dimensiuni,. Plug bilonat Rotakt Plug de bilonat pentru motocultor cu o latime de lucru. Motrocultorul are viteze inainte cu inversor , (viteze inapoi),dispune de ambreaje , are trepte de. Pasquali 9de cai putere cu remorca cu tractiune, original asa cum a fost adus.


VAND- motocultor diesel motor Lombardini 4x,12cp. Remorca pentru motocultor de la. Se asigura livrare rapida, service autorizat, garantie si accesorii.

Gama vasta de motocultoare (motoblocuri) pe diesel si benzina la preturi avantajoase in Chisinau. Calitate inalta si livrare la domiciliu. Snec mobil cu deplasare in ferma si preluare direct din camion;. Acest anunt nu mai este activ.


Motoutilaje Ruris Urziceni, lama cositoare motocultor goldoni 8 ,motocultoare 4x. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Motosape. Preturi pentru Motosape de la 405.


Atelierul de sudura este un service profesional in Bucuresti, Str. Rezultate 1-pentru motocultor 4xdiesel. Pentru sanse mai mari de castig distribuie si in. Sute de produse Diesel cu retur gratuit.


Descopera favoritele tale si cumpara acum!

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari