martedì 12 aprile 2016

Motocultor cu remorca olx

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii. Vand motocultor cu remorca. Ghidon reversibil trepte la priza de putere Cupla remorca prize de putere Freza de. Detalii la telefon , am si alte anunturi. Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de.


Se da cu sau fara remorca.

Remorca este foarte usoară cu. De aceea, îți recomandăm să descoperi gama noastră de motosapatoare! Cu această gamă de motocultoare sau motosape,. Nu a fost folosit niciodată, a fost. Anunturi noi cu remorca motocultor second hand.


Ar și frezez cu motocultor profesional de cai grădini și teren doar in PARTA. Cumpara online de la Covera, motosape si motocultoare de la pretul de 3lei. Am vazut acest motocultor pe situl dv.


Accesorii incluse: freze, roti de cauciuc 400x cositoare.

Daca aveti intrebari legate de o comanada, sau doriti sa luati legatura pentru o consiliere interna gratuita scrieti-ne la adresa e. Vrei o oferta pentru un motocltor? Avem pentru tine o gama variata de motocultoare cu motoare pe benzina si diesel, cu. Fiecare motocultor este echipat cu un anumit numar de freze, care au sarcina de a afana solul sau de a efectua diverse procedee agricole. Va oferim o gama larga de utilaje MAJAR pentru tractoare mici,.


Lamă de nivelat pentru motocultor. Aflati informatii despre pret. La acest avantaj mai contribuie si sistemul de basculare cu care este dotata remorca.


Un motocultor profesional este accesorizat si rezistent in conditii dificile de lucru. Vezi gama noastra de motocultoare profesionale pentru. Indiferent daca alegi un motocultor cu un motor pe benzina sau motorina, acesta va lucra impecabil toate tipurile de sol, precum solul din sere,. Motocultor Gardelina 5cu accesorii. Masina de scos cartofi pentru motocultor cu fulie laterala 6lei pe un.


Este perfect pentru munca. Cauti o motosapa sau un motocultor de. CP si un tractoras, tot de CP, matale care zici ca-i mai bun,.


In acest caz, puterea oferita este net superioara, aparatul fiind capabil sa tracteze si o remorca de mici dimensiuni,. Se potrivesc la majoritatea motosapelor care au axul transmisiei pe profil hexagonal Roti metalice cm pentru motocultor. Mini tractoarele sunt utilaje agricole dotati cu un motor mai putin performant decat tractoarele agricole.

O-Mac comercializeaza produse de gradinarit de inalta calitate la cele mai mici preturi de. Plug de bilonat pentru motocultor cu o latime de lucr. Distribuitor autorizat de masini si utilaje agricole,.


Roti de fier pentru motocultor , Aparate aparat masina de muls vaci mulgatoare mulgatori.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari